Nalazite se u > Katalozi
KATALOG 2015 KATALOG 2015
Poštovani,
U ovom katalogu proizvoda za 2015 godinu nalaze se najzastupljeniji i najprodavaniji proizvodi proizvođača koje Am grupa zastupa na tržištu Republike Hrvatske. Katalog je namijenjen svim potencijalnim kupcima koji su prepoznali kvalitetu proizvoda renomiranih europskih proizođača.
Am grupa u ovoj godini slavi 25 godina postojanja te se time svrstava u vrlo rijetke tvrtke koje su opstale na tržištu Republike Hrvatske. Dokaz tome su i višegodišnja zastupstva renomiranih europskih proizvođača čije puno povjerenje Am grupa uživa.
Danas je Am grupa spcijalizirana tvrtka za poljoprivrednu djelatnost te djeluje u četiri osnovna pravca koje konstantno razvija i povećava: ZASTUPSTVA - MALOPRODAJA - VELEPRODAJA - SERVIS

ZASTUPSTVA
U pravcu zastupstva proizvođača na tržištu Republike Hrvatske važno je spomenuti nekolicinu renomiranih vodećih europskih proizvođača poljoprivredne i komunalne djelatnosti:

MALOPRODAJA
Vodeći smo poljoprivredni maloprodajni centri u istarskoj županiji. Djelujemo iz naših prodajno-izložbenih objekata  „Am Centar“  smještenih na najfrekventnijim lokacijama u Buzetu, Vodnjanu te u Poreču. U objektima Am Centar nastojimo što kvalitetnije pokriti istarsko tržište sa robnim grupacijama čiji smo zastupnici kao i sa ostalim robama u poljoprivrednoj djelatnosti, odnosno sa svim popratnim stručnim, servisnim i dostavnim uslugama, a sve u cilju da budemo čim bliže našem vjernom kupcu.

VELEPRODAJA
Veleprodaja tvrtke djeluje iz svog izdvojenog pogona ili objekta „Skladište veleprodaje“ smještenog u poslovnoj zoni Mažinjica nadomak Buzeta. Sa robnim grupacijama prozvođača koje zastupamo nastojimo pokriti cijelo područje Republike Hrvatske uz poštivanje poslovnog partnera u pogledu svoje teritorijalne prisutnosti kao i zastupljenosti sa našim proizvodima.

SERVIS
Servis strojeva djeluje u dva smjera. U prvom i vodećem smjeru tvrtka ima centralni servis u Buzetu te ugovorene logističke partnere za preuzimanje i dostavu robe na čitavom području Hrvatske - unutar 48 sati, a odnosi se na proizvode kojih zastupa i distribuira za područje Hrvatske. U drugom smjeru tvrtka ima razvijen centralni i mobilni servis gdje djeluje na području istarske i primorsko-goranske županije, a odnosi se na proizvode koje zastupa na tom području. Važno je napomenuti da lager listu originalnih rezervnih dijelova osiguravamo i konstantno povećavamo, kao i stručno usavršavanje osoblja, a sve u cilju što brže i kvaltetnije usluge. Servis strojeva nastojimo rješavati u čim kraćem roku a sve u cilju zadovoljnog kupca. 


Predsjednik uprave
Ruben Flego