Nalazite se u > Katalozi
KATALOG 2021 KATALOG 2021
Poštovani,
U ovim katalozima proizvoda za 2021. godinu nalaze se najzastupljeniji i najprodavaniji proizvodi proizvođača koje Am grupa zastupa na Istarskom i Primorsko-Goranskom tržištu te tržištu Republike Hrvatske. Proizvodi su predstavljeni u tri kataloga od kojih se u prvom katalogu "1-2021" nalaze mali poljoprivredni strojevi i oprema, u drugom katalogu "2-2021" veliki poljoprivredni i komunalni strojevi te u trećem katalogu "3-2021" oprema za vinarstvo i maslinarstvo.
Am grupa posluje 30 godina te se time svrstava u vrlo rijetke tvrtke koje su opstale na tržištu Republike Hrvatske. Dokaz tome su i višegodišnja zastupstva renomiranih europskih te ostalih proizvođača čije puno povjerenje Am grupa uživa.
Danas je Am grupa specijalizirana tvrtka za poljoprivrednu djelatnost te djeluje u četiri osnovna pravca koje konstantno razvija i povećava: ZASTUPSTVA - MALOPRODAJA - VELEPRODAJA - SERVIS

ZASTUPSTVA
U pravcu zastupstva proizvođača na tržištu Republike Hrvatske važno je spomenuti nekolicinu renomiranih vodećih europskih i japanskih proizvođača poljoprivredne i komunalne djelatnosti. Važno je napomenuti da tvrtka uživa puno povjerenje proizvođača s kojima posluje već duži niz godina.


MALOPRODAJA
Vodeći smo poljoprivredni maloprodajni centri u istarskoj županiji. Djelujemo iz naših prodajno-izložbenih objekata  „Am Centar" na površini od cca 3.000 m2  smještenih na najfrekventnijim lokacijama u Buzetu, Vodnjanu te u Poreču. U objektima Am Centar nastojimo što kvalitetnije pokriti istarsko tržište sa robnim grupacijama čiji smo zastupnici kao i sa ostalim robama u poljoprivrednoj djelatnosti, odnosno sa svim popratnim stručnim, servisnim i dostavnim uslugama. Cilj nam je da budemo što bliže našim vjernim kupcima.

VELEPRODAJA
Veleprodaja tvrtke djeluje iz svog izdvojenog pogona ili objekta „Skladište veleprodaje" na površini 2.500 m2 smještenog u poslovnoj zoni Mažinjica nadomak Buzeta. Sa robnim grupacijama prozvođača koje zastupamo nastojimo pokriti cijelo područje Republike Hrvatske uz poštivanje poslovnog partnera u pogledu svoje teritorijalne prisutnosti kao i zastupljenosti sa našim proizvodima.

SERVIS
Servis strojeva djeluje u dva smjera. U prvom i vodećem smjeru tvrtka ima centralni servis u Buzetu te ugovorene logističke partnere za preuzimanje i dostavu robe na čitavom području Hrvatske - unutar 48 sati, a odnosi se na proizvode kojih zastupa i distribuira za područje Hrvatske. U drugom smjeru tvrtka ima razvijen centralni i mobilni servis gdje djeluje na području istarske i primorsko-goranske županije, a odnosi se na proizvode koje zastupa na tom području. Važno je napomenuti da lager listu originalnih rezervnih dijelova osiguravamo i konstantno povećavamo, kao i stručno usavršavanje osoblja, a sve u cilju što brže i kvaltetnije usluge. Servis strojeva nastojimo rješavati u čim kraćem roku a sve u cilju zadovoljnog kupca. 


Predsjednik uprave
Ruben Flego


  

Kliknite na sliku za preuzimanje kataloga